Wie zijn de Kangaroo’s

Wat we doen uit handen nemen gemakkelijker maken het beste kunnen

Het logistieke proces vereenvoudigen. Logistieke kosten sterk reduceren. Data makkelijk analyseren en real-time volgen. Bundelen van goederenstromen tot één levering. Alle kosten bundelen tot één factuur. Kortom: een optimaal logistiek proces voor uw C-parts en voorraadbeheer.

Spring met Kangaroo mee naar een nieuw en efficiënt logistiek proces. U kunt met minimale inspanning het maximale uit uw logistieke proces halen. Hoe? Laat de Kangaroo los en lift mee met dit logistieke platform.

Martijn Zuidmeer Kangaroo medewerker

De toekomst

van logistiek & voorraadbeheer

  • Optimale logistiek

    Door uw huidige goederenstromen te bundelen tot één enkele levering met Kangaroo, zorgt u voor een optimaal logistiek systeem. Lean & green zijn hierbij van toepassing. Door efficiënter te werken en afvalstromen te scheiden en te recyclen wordt het milieu ontlast.

  • Excellent voorraadbeheer

    Door een geavanceerd scansysteem met RFID technologie is het mogelijk om het verbruik van artikelen minutieus te monitoren. Doordat er real-time gegevens naar de online omgeving van Kangaroo worden gezonden, kunt u te allen tijde het verbruik van artikelen inzien en hierin aanpassingen doorvoeren. Zo neemt Kangaroo het logistieke proces en het voorraadbeheer u uit handen, maar behoudt u altijd de regie.