Wie zijn de Kangaroo’s

Wat we doen uit handen nemen gemakkelijker maken het beste kunnen

Het logistieke proces vereenvoudigen. Logistieke kosten sterk reduceren. Data makkelijk analyseren en real-time volgen. Bundelen van goederenstromen tot één levering. Alle kosten bundelen tot één factuur. Kortom: een optimaal logistiek proces voor uw C-parts en voorraadbeheer.

Spring met Kangaroo mee naar een nieuw en efficiënt logistiek proces. U kunt met minimale inspanning het maximale uit uw logistieke proces halen. Hoe? Laat de Kangaroo los en lift mee met dit logistieke platform.

De toekomst

van logistiek & voorraadbeheer

  • Optimale logistiek

    Door uw huidige goederenstromen te bundelen tot één enkele levering met Kangaroo, zorgt u voor een optimaal logistiek systeem. Lean & green zijn hierbij van toepassing. Door efficiënter te werken en afvalstromen te scheiden en te recyclen wordt het milieu ontlast.

  • Excellent voorraadbeheer

    Door een geavanceerd scansysteem met RFID technologie is het mogelijk om het verbruik van artikelen minutieus te monitoren. Doordat er real-time gegevens naar de online omgeving van Kangaroo worden gezonden, kunt u te allen tijde het verbruik van artikelen inzien en hierin aanpassingen doorvoeren. Zo neemt Kangaroo het logistieke proces en het voorraadbeheer u uit handen, maar behoudt u altijd de regie.