1. Slimme Portal

De slimme Kangaroo Supply Portal is de basis van de Kangaroo Supply Chain. In deze overzichtelijke, online omgeving hebt u real time inzicht en controle over uw voorraad en verbruik.

Online beheer

De Kangaroo Portal bestaat uit intelligente software die nauwgezet het verbruik, de kosten en de goederenstromen van uw voorraad monitort. Elke lege magazijnbak die gescand wordt, komt in het systeem te staan. Zo hebt u voortdurend real time inzicht wat u in huis hebt en wat niet. De online omgeving genereert de inkooporders, zodat wij precies weten wat u bij de volgende levering nodig heeft.

Ondanks dat wij u alles uit handen nemen, blijft u de controle houden. Binnen de gebruikte software kunt u zelf aanpassingen maken. Als blijkt dat het verbruik van bepaalde artikelen tijdelijk verandert, dan kunt u de inhoud, het aantal bakken, de kleur van de bakken en zelfs de positie in de stelling eenvoudig aanpassen.

Is het in uw bedrijf ook tijd voor real time inzicht en controle over uw voorraad en verbruik? Maak een afspraak en ontdek wat Kangaroo voor uw bedrijf kan betekenen.

Voordelen

 • Real time inzicht

  In de online omgeving kunt u het verbruik en de goederenstromen van uw artikelen monitoren. Tevens heeft u de mogelijkheid om aantallen, locaties en bakgrootte te wijzigen.

 • Volledige controle

  Kangaroo verzorgt voor u de volledige supply chain, maar u behoudt in de online omgeving te allen tijde de volledige controle over het proces.

 • Eén transparante factuur

  U krijgt van ons één factuur met daarop alle geleverde goederen van alle verschillende leveranciers. Zo hoeft u dat zelf niet per leverancier apart af te handelen.

 • Optimale voorraad

  Onze slimme manier van scannen zorgt voor een optimale voorraad. Uw productieproces kan ongehinderd doorgaan.

Kangaroo Supply Chain

Bekijk andere onderdelen

Huidige pagina

1. Slimme portal

Slim voorraadbeheer

2. Altijd voorraad

Is er iets op?

3. Scannen

Gebundelde levering

4. Bundelen

1 factuur, 1 chauffeur

5. Eén levering

Spring vooruit

Overtuigd, enthousiast of geïnteresseerd in de Supply Chain?

Maak deze sprong en bespaar veel tijd en geld. Hoe, dat vertellen we u graag.