5. Eén levering

In één levering krijgt u alle producten van al uw leveranciers. Wij zorgen voor snelle levertijden en u hebt altijd de beschikking over voldoende voorraad.

Periodieke aflevering

Aangezien wij op ons depot alle goederen bundelen, zijn er voor u een minimaal aantal transportbewegingen. Op een vast tijdstip krijgt u uw nieuwe voorraad in één levering bezorgd wanneer het u uitkomt. Vervolgens ontvangt u één factuur waarop u ziet wat u geleverd hebt gekregen, van wie en hoeveel.

Voor een prettige en efficiënte afhandeling van de leveringen zorgen wij ervoor dat er een vaste chauffeur bij u over de vloer komt die het proces kent. Hij regelt dat de volle magazijnbakken op de juiste plekken in uw bedrijf terechtkomen. Natuurlijk neemt hij ook de lege, gescande bakken weer mee. Dat zorgt voor rust en regelmaat op de werkvloer.

Verminder het aantal leveringen in uw bedrijf en kies voor de vele voordelen van de Supply Chain. We vertellen u er graag meer over. Maak een afspraak en ontdek wat Kangaroo voor uw bedrijf kan betekenen.

Voordelen

 • Eén transparante factuur

  U krijgt van ons één factuur met daarop alle geleverde goederen van alle verschillende leveranciers. Zo hoeft u dat zelf niet per leverancier apart af te handelen.

 • Behoud van uw leveranciers

  De leveranciers die u heeft, blijft u behouden. Zij leveren aan Kangaroo, waarna u de artikelen in één gebundelde levering binnenkrijgt.

 • Vaste chauffeur

  Een vaste chauffeur zorgt dat hij op het afgesproken moment op de juiste locatie is om uw voorraad aan te vullen. De leveringen worden efficiënt afgehandeld.

 • Optimale voorraad

  Uw productieproces kan ongehinderd doorgaan, omdat wij voor u een veiligheidsvoorraad aanleggen. Uw bestelling kan altijd uitgeleverd worden.

Kangaroo Supply Chain

Bekijk andere onderdelen

Inzicht en controle

1. Slimme portal

Slim voorraadbeheer

2. Altijd voorraad

Is er iets op?

3. Scannen

Gebundelde levering

4. Bundelen

Huidige pagina

5. Één levering

Spring vooruit

Overtuigd, enthousiast of geïnteresseerd in de Supply Chain?

Maak deze sprong en bespaar veel tijd en geld. Hoe, dat vertellen we u graag.