2. Altijd voorraad

Elke magazijnbak in uw magazijn bevat een unieke RFID-tag die is gekoppeld aan de Kangaroo Portal. Zo hebt u altijd real time inzicht in uw voorraden.

Uw magazijn

Voor alle producten die u in uw magazijn hebt staan, kunnen wij het volledige voorraadbeheer doen. We denken met u mee over de benodigde stellingen en hoeveelheden, en de grootte en kleuren van de magazijnbakken.

Al uw producten staan kanban in magazijnbakken opgesteld. Zodra de voorste bak leeg is, haalt u deze uit de stelling en schuift de tweede volle bak naar voren. Elke magazijnbak heeft een sticker met daarin een unieke RFID-tag. Dat is een kleine antenne die een signaal uitzendt over de specifieke gegevens van de bak, zoals het artikel, de grootte of hoeveelheid.

Wanneer een bak leeg is, wordt de code gescand en direct verwerkt in de online omgeving. Zo hebt u duidelijk, real time inzicht in uw voorraad en weten wij precies welke bakken we weer voor u kunnen vullen. Daardoor kunt u altijd door blijven produceren en bespaart u veel geld en tijd.

Altijd een optimale voorraad beschikbaar hebben is heel wat waard. Onze Supply Chain kan u veel tijd en geld besparen. Meer weten? Maak een afspraak en ontdek wat Kangaroo voor uw bedrijf kan betekenen.

Voordelen

 • Real time inzicht

  In de online omgeving kunt u het verbruik en de goederenstromen van uw artikelen monitoren. Tevens heeft u de mogelijkheid om aantallen, locaties en bakgrootte te wijzigen.

 • Unieke RFID-tag

  Elke magazijnbak heeft een unieke RFID-tag die de specifieke gegevens van de bak bevat, zoals het artikel, de grootte of hoeveelheid.

 • Optimale voorraad

  Onze slimme manier van scannen zorgt voor een optimale voorraad. Uw productieproces kan ongehinderd doorgaan.

 • Behoud van uw leveranciers

  De leveranciers die u heeft, blijft u behouden. Zij leveren aan Kangaroo, waarna u de artikelen in één gebundelde levering binnenkrijgt.

Aanvullende oplossingen

Optimaliseren van voorraadbeheer

Voor het optimaliseren van uw magazijn en uw voorraad ontwikkelen we regelmatig vernieuwende, aanvullende producten en technologie. Zo maken we het logistieke proces nog slimmer.

Sommige producten hebt u liever niet kanban in uw voorraad liggen, omdat ze van hoge waarde zijn. Ook hiervoor hebben wij een slimme oplossing die past binnen de Supply Chain.

De Supply Security is een sterke safer met een magneetontsluiter die alleen door geautoriseerde personen geopend kan worden. Op deze manier wordt niet alleen de drempel tot diefstal verlaagd, het systeem registreert ook precies wie wanneer de safer opent. Elke lege safer kan worden gescand, zodat die bij de eerstvolgende levering kan worden aangevuld.

Het Kangaroo Supply Station is nog in ontwikkeling

Kangaroo Supply Chain

Bekijk andere onderdelen

Inzicht en controle

1. Slimme portal

Huidige pagina

2. Altijd voorraad

Is er iets op?

3. Scannen

Gebundelde levering

4. Bundelen

1 factuur, 1 chauffeur

5. Eén levering

Spring vooruit

Overtuigd, enthousiast of geïnteresseerd in de Supply Chain?

Maak deze sprong en bespaar veel tijd en geld. Hoe, dat vertellen we u graag.