4. Duurzaam bundelen

Binnen de Kangaroo Supply Chain BUNDELEN we al uw goederenstromen. Wij nemen zowel de inkoop als het beheer van de voorraad voor u uit handen. Zo hebt u alles op tijd en is er nooit iets op.

Uw goederenstromen gebundeld

In de Kangaroo Supply Chain bundelen wij al uw goederenstromen voor u, waardoor u voortaan één levering en één collectieve factuur krijgt. U zult merken dat de inkoop en het opslaan van uw goederen overzichtelijker en doeltreffender gebeurt, waardoor ook uw logistieke kosten sterk gaan dalen.

Het Kangaroo team voert, in overleg met u, uw inkoopcontract uit bij uw leveranciers. U blijft werken met deze leveranciers, alleen leveren zij voortaan aan ons hoofdkwartier. Daardoor is er bij ons altijd een voorraad van uw goederen aanwezig. Via de online omgeving zien wij welke magazijnbakken leeg zijn, zodat wij de eerstvolgende levering direct picken, verwerken en klaarzetten voor transport. Zo hebt u alles op tijd en er is nooit iets op.

Laat ons uw goederenstromen voor u uit handen nemen en bespaar veel tijd en geld. Maak een afspraak en ontdek wat Kangaroo voor uw bedrijf kan betekenen.

Voordelen

 • Slim inkopen

  Wij zetten onze expertise in en nemen de gehele inkoop voor u uit handen. Dat bespaart u veel tijd en geld. U weet precies waar u aan toe bent.

 • Optimale voorraad

  Uw productieproces kan ongehinderd doorgaan, omdat wij voor u een veiligheidsvoorraad aanleggen. Uw bestelling kan altijd uitgeleverd worden.

 • Behoud van uw leveranciers

  De leveranciers die u heeft, blijft u behouden. Zij leveren aan Kangaroo, waarna u de artikelen in één gebundelde levering binnenkrijgt.

 • Opgeruimde werkvloer

  Doordat de leveringen in ons hoofdkwartier verwerkt en gebundeld worden, heeft u geen last van rondslingerend afval of karton.

Kangaroo Supply Chain

Bekijk andere onderdelen

Inzicht en controle

1. Slimme portal

Slim voorraadbeheer

2. Altijd voorraad

Is er iets op?

3. Scannen

Huidige pagina

4. Bundelen

1 factuur, 1 chauffeur

5. Eén levering

Spring vooruit

Overtuigd, enthousiast of geïnteresseerd in de Supply Chain?

Maak deze sprong en bespaar veel tijd en geld. Hoe, dat vertellen we u graag.