Onze oplossingen voor
slim voorraadbeheer

Altijd de juiste voorraad met de minste zorgen.
Voor elke situatie een passende oplossing.

Supply Chain

Vijf onmisbare onderdelen

 • 3. Eenvoudig scannen

  Verschillende keuzes in het registreren van lege magazijnbakken. Lees verder

 • 4. Duurzaam bundelen

  Alle artikelen van al uw leveranciers gebundeld vanuit ons magazijn. Ontdek hoe

 • 5. Eén levering

  Uw nieuwe voorraad in één levering bezorgd op een vast tijdstip met een vaste chauffeur. Lees meer

Kangaroo Supply Chain

Altijd de juiste voorraad

Bespaar veel tijd, moeite en kosten. Beheer uw voorraad geheel automatisch met de oplossingen voor slim voorraadbeheer van Kangaroo. Eenvoudig aan de slag door slimme RFID-technologie. Niet langer stoeien met teveel leveranciers. Uw nieuwe voorraad wordt in één levering bezorgd waarna één factuur volgt. Én toch heeft u volledige controle via het online platform.

Ontdek alle onderdelen

Verdiep je in de verschillende onderdelen van Kangaroo Supply Chain

Inzicht en controle

1. Slimme portal

Slim voorraadbeheer

2. Altijd voorraad

Is er iets op?

3. Scannen

Gebundelde levering

4. Bundelen

1 factuur, 1 chauffeur

5. Één factuur

Voordelen van Kangaroo Supply Chain

 • Optimale voorraad

  Uw productieproces kan ongehinderd doorgaan, omdat wij voor u een veiligheidsvoorraad aanleggen. Uw bestelling kan altijd uitgeleverd worden.

 • Real time inzicht

  In de online omgeving kunt u het verbruik en de goederenstromen van uw artikelen monitoren. Tevens heeft u de mogelijkheid om aantallen, locaties en bakgrootte te wijzigen.

 • Behoud van uw leveranciers

  De leveranciers die u heeft, blijft u behouden. Zij leveren aan Kangaroo, waarna u de artikelen in één gebundelde levering binnenkrijgt.

 • Eén transparante factuur

  U krijgt van ons één factuur met daarop alle geleverde goederen van alle verschillende leveranciers. Zo hoeft u dat zelf niet per leverancier apart af te handelen.

 • Opgeruimde werkvloer

  Doordat de leveringen in ons hoofdkwartier verwerkt en gebundeld worden, heeft u geen last van rondslingerend afval of karton.

 • Vaste chauffeur

  Een vaste chauffeur zorgt dat hij op het afgesproken moment op de juiste locatie is om uw voorraad aan te vullen. De leveringen worden efficiënt afgehandeld.

Hoe werkt Kangaroo Supply Chain?

Zo werkt ons slimme voorraadsysteem

Slimme portal

De Supply Portal is de basis van de Kangaroo Supply Chain. In deze overzichtelijke, online omgeving hebt u real time inzicht en controle over uw voorraad en verbruik.

Altijd voorraad

Elke magazijnbak in uw magazijn bevat een unieke RFID-tag die is gekoppeld aan de Kangaroo Portal. Zo hebt u altijd real time inzicht in uw voorraden.

Eenvoudig scannen

Een belangrijke stap in ons slimme voorraadsysteem is het scannen van lege magazijnbakken. U hebt verschillende keuzes voor het registreren, zodat het altijd aansluit bij uw bedrijf.

Duurzaam bundelen

Binnen de Kangaroo Supply Chain bundelen we al uw goederenstromen. Wij nemen zowel de inkoop als het beheer van de voorraad voor u uit handen. Zo hebt u alles op tijd en is er nooit iets op.

Één levering

In één levering krijgt u tegelijk alle producten van al uw leveranciers. Wij zorgen voor snelle levertijden en u hebt altijd voldoende voorraad.

Spring vooruit

Overtuigd, enthousiast of geïnteresseerd in de Supply Chain?

Maak deze sprong en bespaar veel tijd en geld met Kangaroo. Hoe, dat vertellen we u graag.