3. Eenvoudig scannen

Een belangrijke stap in ons slimme voorraadsysteem is het SCANNEN van lege magazijnbakken. U hebt verschillende keuzes voor het registreren, zodat het altijd aansluit bij uw bedrijf.

Supply box

De meest gebruikte vorm van SCANNEN is onze Supply Box. Dit is een grote, metalen verzamelkast waar lege magazijnbakken in worden geplaatst. De ingebouwde scanner zorgt ervoor dat elke RFID-tag van een bak automatisch geregistreerd wordt in de portal.

Alleen de lege bakken die u in de Supply Box plaatst, worden gescand. Het metaal van de Supply Box houdt de straling van buiten de box tegen. Zodoende worden alleen de gegevens van elke lege bak direct en automatisch geregistreerd. Wij zorgen vervolgens voor het aanvullen van de voorraad, waardoor uw productieproces ongehinderd door kan gaan.

Krijgt de Supply Box ook in uw bedrijf een plek? Deze manier van automatisch scannen levert u heel wat voordelen op. We vertellen u graag meer over wat Kangaroo voor u kan betekenen.  

Voordelen

 • Eenvoudig gebruik

  De Supply Box is eenvoudig in gebruik. U gooit de lege bakken er gewoon in en het scannen gaat automatisch.

 • Optimale voorraad

  Onze slimme manier van scannen zorgt voor een optimale voorraad. Uw productieproces kan ongehinderd doorgaan.

 • Opgeruimde werkvloer

  Alle lege magazijnbakken worden in de Supply Box verzameld en door onze chauffeur meegenomen,

 • Veilig en secuur

  Alleen de magazijnbakken die u in de box plaatst, worden gescand. Zo heeft u altijd helder inzicht in uw voorraad.

Kenmerken Kangaroo Supply Box

Wanneer gebruikt u een Box?

 • Branche

  De bedrijven die graag met de Supply Box werken, zijn veelal industrieel of productiebedrijven: met een bepaalde regelmaat hebben zij steeds dezelfde goederen nodig. De box is dé oplossing om alle C-parts op voorraad te hebben en houden.

 • Volume-aantal

  Hoeveel magazijnbakken er in één Supply Box passen, is afhankelijk van de grootte van de bakken. Het is gebruikelijk dat er ongeveer 60 tot 100 bakken in passen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere Supply Boxen op uw werkvloer te plaatsen.

 • Benodigde ruimte

  De Supply Box neemt ruimte in. In de wandelgangen wordt de box ook wel ‘de glasbak’ genoemd. Bedrijven met een of meerdere magazijnen hebben hier ruimte voor. Hebt u dit niet? Kijk dan hieronder voor onze andere scanopties.

 • Productwaarde

  Hoewel de waarde van de producten afhankelijk is van de productie, zien we dat de Supply Box het meest gebruikt wordt voor kleine, laagwaardige onderdelen die vaak gebruikt worden. De impact bij een tekort is daarbij echter wel hoog, dus een optimale voorraad is essentieel.

Aanvullende oplossingen

Altijd eenvoudig scannen

Het kan zijn dat u in uw bedrijf minder ruimte beschikbaar heeft om de Supply Box te plaatsen. Geen probleem! We hebben ook andere, hoogwaardige oplossingen waarmee u de lege magazijnbakken effectief kunt scannen.

Dit product is nog in ontwikkeling

Het Supply Board is een bord dat aan de muur hangt. U haalt er een kaartje met een RFID-tag langs, zodat die direct gescand wordt. Daarna plaatst u het kaartje op het bord. Op het scherm ziet u de registratie en bestelling. Via het Supply Board heeft u toegang tot een compacte manier van SCANNEN, terwijl u wel gebruikmaakt van alle voordelen van de Kangaroo Supply Chain.

Deze manier van SCANNEN werkt heel goed voor eindgebruikers van hoogwaardige producten, denk aan apotheken of IT-bedrijven. Maar ook industriële bedrijven gebruiken het Supply Board bij de registratie van lege pallets.

Supply Scanner

De Supply Scanner is een Android infraroodscanner die communiceert met onze Kangaroo app. U scant de code op de achterkant van een lege magazijnbak, geeft het afleveradres in en de bestelling wordt direct in ons systeem geplaatst. Deze manier van scannen werkt heel goed als u een kleiner bedrijf hebt dat op onregelmatige basis nieuwe voorraad nodig heeft.

Supply Surround Scanner

De Supply Surround Scanner is een handzame Android tablet die werkt met een RFID-scanner. De omgeving wordt gescand op magazijnbakken: tientallen kunnen tegelijk worden geregistreerd. Een voorwaarde voor het gebruik ervan is dat de scanner in een aparte ruimte kan staan. Zo worden alleen de magazijnbakken gescand die daadwerkelijk moeten worden aangevuld.

Kangaroo Supply Chain

Bekijk andere onderdelen

Inzicht en controle

1. Slimme portal

Slim voorraadbeheer

2. Altijd voorraad

Huidige pagina

3. Scannen

Gebundelde levering

4. Bundelen

1 factuur, 1 chauffeur

5. Eén levering

Spring vooruit

Overtuigd, enthousiast of geïnteresseerd in de Supply Chain?

Maak deze sprong en bespaar veel tijd en geld. Hoe, dat vertellen we u graag.