• 3 Kangoeroes op de uitkijk in hoog gras bij water, bewerkt in de Kangaroo huisstijlkleuren

Voorraadbeheer optimaliseren

Uw voorraadbeheer optimaliseren gaat heel makkelijk met behulp van ons programma. Wij ontwikkelden namelijk een systeem waarbij de optimale voorraad altijd aanwezig is en daar hoeft u vrijwel niets voor te doen. Bij Kangaroo, gelegen vlak bij Dordrecht, combineerden wij verschillende technologieën met een uitstekende dienstverlening. Dit recept biedt een uitgebouwd programma dat uw voorraadbeheer zal optimaliseren.

  • Logistieke kosten sterk reduceren

  • Data analyseren en real-time volgen

  • Goederenstromen bundelen tot één levering

Zijaanzicht 3 Stellingkasten met voorraad in blauwe Kangaroo bakken

Uw voorraadbeheer optimaliseren met ons programma op maat

Ons voorraadsysteem kan vele voordelen voor uw onderneming opleveren. Zo verzorgen wij uw volledige supply chain, terwijl u nog steeds via ons online portaal de controle over het proces behoudt. Door de inkoop van goederen bij uw verschillende leveranciers te consolideren, krijgt u één transparante factuur om te zien wat er geleverd is, van wie het komt en de hoeveelheid. Daarnaast verbeteren wij uw interne logistiek door te werken met gecodeerde magazijnbakken. Dat zorgt voor meer rust en overzicht op de werkvloer. Uw inkoop wordt reeds in de juiste bakken gestoken op het Kangaroo hoofdkwartier, waardoor ze meteen in de stellingen van de opslagplaats kunnen en u geen last heeft van rondslingerend plastic en karton.

Zijaanzicht 3 Stellingkasten met voorraad in blauwe Kangaroo bakken

Onze medewerkers helpen u graag verder

Om uw voorraadbeheer te optimaliseren zorgen wij ervoor dat het programma precies werkt op maat van uw onderneming. Ook helpen wij u met de gehele fysieke logistieke dienstverlening en inkoop. Heeft u interesse in onze toepassing? Laat het aan onze medewerkers weten. Neem contact met ons op door te bellen naar 078-684 66 11 of een bericht te sturen via info@kangaroo.nl of het online contactformulier.

Close-up barcode blauwe Kangaroo bakken
Close-up barcode blauwe Kangaroo bakken